Shipping Pristatymas per 1-2 darbo dienas
Shipping NEMOKAMAS PRISTATYMAS
Shipping SAUGU PIRKTI

Privatumo politika

1. MakeMyDay.lt Bendrosios nuostatos

 1.1 Šios privatumo sąlygos (toliau - "sąlygos") reglamentuoja pagrindinius principus ir tvarką, kuria remdamasis Pardavėjas (toliau - "mes") tvarko interneto parduotuvėje (toliau – makemyday.lt ) Pirkėjų (toliau - "Jūsų") asmens duomenis.

 1.2 Jūsų asmeninių duomenų tvarkymą nustato šios sąlygos, LR Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai, reglamentuojantys tokių duomenų rinkimą.

1.3 Mes įsipareigojame parduoti prekes fiziniams asmenims, kurie yra ne jaunesni nei 18 metų. Jei Jūs esate jaunesnis nei 18 metų, Jūs galite pirkti tik su tėvų ar globėjų sutikimu.

2. Registracijos pateikimo taisyklės

 2.1 Jūs registracijos formoje turite pateikti pilną, išsamią ir teisingą informaciją apie save. Jeigu registracijos formoje Jūs pateikiate netikslius, melagingus ar klaidinančius duomenis, mes turime teisę anuliuoti Jūsų registraciją ir ištrinti duomenis arba apriboti Jūsų galimybes naudotis makemyday.lt.

 2.2 Mes pripažįstame ir gerbiame kiekvieno fizinio asmens, kuris lankosi makemyday.lt, teisę į privatumą. Mes renkame ir panaudojame fizinio asmens duomenis (vardą, pavardę, adresą, telefono numerį, elektroninio pašto adresą ir kitą makemyday.lt registracijos formoje nurodytą informaciją) tam, kad:
 a) apdoroti Jūsų prekių ar paslaugų užsakymus;
 b) išspęsti problemas susijusias su prekių pateikimu ar pristatymu;
 c) įvykdyti kitus sutartinius įsipareigojimus.

 2.3 Asmens duomenys yra tvarkomi saugiomis priemonėmis, kurios apsaugo šiuos duomenis nuo neteisėto sunaikinimo, atskleidimo ar kitų neteisėtų veiksmų.

2.4 Ne asmeninius Jūsų duomenis, t.y. duomenis susijusius su Jūsų įsigytomis prekėmis, mes galime naudoti statistiniais tikslais. Toks statistinių duomenų rinkimas neleis tiesiogiai ar netiesiogiai nustatyti Jūsų asmens tapatybės. Mes pasiliekame sau teisę statistinius duomenis perduoti trečiajai šaliai>

3. Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims

 3.1 Mes turime teisę perduoti informaciją trečioms šalims tik 2 punkto 2.2 dalies tikslams pasiekti.

 3.2 Mes neperduosime Jūsų asmens duomenų trečiosioms šalims, negavę Jūsų atskiro sutikimo, išskyrus LR įstatymų nustatytomis aplinkybėmis.

4. Asmens duomenų pakeitimas ar atnaujinimas

 4.1 Jūs turite teisę keisti ir atnaujinti registracijos formoje pateiktą informaciją.

 4.2 Mes turime turėti pilną, išsamią ir atnaujintą informaciją apie Jus, kad galėtume efektyviai įvykdyti Jūsų lūkesčius ir reikalavimus.

5. Informacijos ar pretenzijos perdavimas

 5.1 Visi pranešimai, susiję su asmens duomenų tvarkymu, yra pateikiami elektroniniu paštu parduotuve@makemyday.lt

 5.2 Atsakymą mes pateikiame tokia forma, kuria gavome pranešimą ar pretenziją.

6. Asmens duomenų tvarkymas

 6.1 Jūs sutinkate, kad asmens duomenys, kuriuos Jūs savo noru pateikiate registracijos formoje, būtų tvarkomi remiantis šiomis taisyklėmis.

7. Taisyklių keitimas

 7.1 Mes turime teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Privatumo sąlygas apie tai pranešdami makemyday.lt.

 7.2 Jei Jūs po šių sąlygų pasikeitimų naudojatės makemyday.lt teikiamomis paslaugomis, mes laikome, kad Jūs sutikote su sąlygų pakeitimu.

8. Slapukų politika

8.1. Tinklapyje naudojami Slapukai. Pardavėjas Slapukus naudoja šiais tikslais.

8.2. Taisyklingame Tinklapio veikimui ir Jūsų naršymo pagerinimui (pvz. Jūsų sesijos po prisijungimo išlaikymui, Jūsų nustatymų atsiminimui ir t. t.).

8.3. Reklamai ir tiesioginiai rinkodarai.

8.4. Statistinių Tinklapio duomenų rinkimui ir Tinklapio tobulinimui.

8.5. Paspausdami "Sutinku" ir toliau naudodamiesi Tinklapiu Jūs patvirtinate, kad sutinkate ir leidžiate makemyday.lt į Jūsų įrenginį (kompiuterį, telefono aparatą ar kt.) įrašyti Slapukus.

8.6. Savo naršyklės programinės įrangos pagalba bet kuriuo metu galite blokuoti Slapukų naudojimą ir pašalinti Slapukus.

8.7. Tinklapyje naudojami šie Slapukai:

Slapuko pavadinimasSlapuko tikslas (kam naudojamas?)Kiek laiko saugomas slapukas?Ar duomenys perduodami trečiosioms šalims?
doubleclick.net,
IDE
 „Google DoubleClick ad“ stebėjimo slapukai. Naudojami reklamos tikslais.1 metus

Taip

facebook.com, 
fr
„Facebook“ slapukai, naudojami Jūsų, kaip naudotojo identifikacijai, reklamos rodymui bei tinklapio sąveikai su „Facebook“ socialiniu tinklu suasmeninti.1 metusTaip
facebook.com iki sesijos pabaigosTaip
makemyday.lt,
_ga,_gat,_gid
Slapukas skirtas statistikai apie vartotojų elgseną rinkti. (www.policies.google.com/privacy)2 metusTaip
google.com, 
1P_JAR, ANID, NID
Slapukas skirtas statistikai apie vartotojų elgseną rinkti. (www.policies.google.com/privacy)1 metusTaip
google.com, google.lt,
CONSENT
Slapukas skirtas statistikai apie vartotojų elgseną rinkti. (www.policies.google.com/privacy)19 metusTaip
google.lt, 
NID
Slapukas skirtas statistikai apie vartotojų elgseną rinkti. (www.policies.google.com/privacy)1 metusTaip
lightwidget.com, 
__cfduid
Naudojamas gauti lankytojų statistiką svetainėje, daugiau galima pasiskaityti čia: https://lightwidget.com/cookies1 metusTaip
makemyday.lt, 
_tawkuuid
 Tawk.to pokalbių funkcijos su klientais identifikavimo slapukas.1 metusAsmeniniai duomenys neperduodami, tik sesijos ID
makemyday.lt, 
omnisendAnonymousID
skirtas stebėti vartotojų elgseną svetainėje, tačiau nepateikiami jokie asmeniniai duomenys1 metusAsmeniniai duomenys neperduodami, tik sesijos ID
makemyday.lt, 
omnisendCartProducts
Stebi vartotojo krepšelį, siunčia pranešimus el.paštu.iki sesijos pabaigosTaip
makemyday.lt,
omnisendSessionID
Stebi vartotojo krepšelį, siunčia pranešimus el.paštu.30 min.Asmeniniai duomenys neperduodami, tik ID
makemyday.lt,
soundest-views
Stebi vartotojo krepšelį, siunčia pranešimus el.paštu.kai baigsis sesijaAsmeniniai duomenys neperduodami, tik ID
makemyday.lt,
soundestID
Stebi vartotojo krepšelį, siunčia pranešimus el.paštu.kai baigsis sesijaAsmeniniai duomenys neperduodami, tik ID
makemyday.lt,
PHPSESSID
Unikalus sesijos ID numeriskai baigsis sesijaNe
makemyday.lt,
TawkConnectionTime
Duomenų perdavimas į tawk.to, daugiau informacijos: https://www.tawk.to/privacy-policy/kai baigsis sesijaTaip
makemyday.lt, 
TawkCookie
Duomenų perdavimas į tawk.to, daugiau informacijos: https://www.tawk.to/privacy-policy/iki sesijos pabaigosTaip
makemyday.lt,
Tawk_5713817a56e4984e3361b88a
Duomenų perdavimas į tawk.to, daugiau informacijos: https://www.tawk.to/privacy-policy/iki sesijos pabaigosTaip
makemyday.lt,
currency
nustatoma valiutadvi dienas nuo sesijos pradžiosNe
makemyday.lt,
language
nustatoma kalbadvi dienas nuo sesijos pradžiosNe
makemyday.lt, 
_fbp
„Facebook“ slapukai, naudojami Jūsų, kaip naudotojo identifikacijai, reklamos rodymui bei tinklapio sąveikai su „Facebook“ socialiniu tinklu suasmeninti.1 metusTaip
soundestlink.com,
cID,eID,sID
Omnisend partnerio slapukas skirtas atpažinti vartotoją.30 min.Taip
soundestlink.com,
aID
Omnisend partnerio slapukas skirtas atpažinti vartotoją.1 metusTaip
tawk.to,
__cfduid
Perduodami duomenys į tawk.to, platesnę informaciją galima rasti čia: https://www.tawk.to/privacy-policy/1 metusTaip
tawk.to,
ss
Perduodami duomenys į tawk.to, platesnę informaciją galima rasti čia: https://www.tawk.to/privacy-policy/iki sesijos pabaigosTaip
tawk.to,
tawkUUID
Perduodami duomenys į tawk.to, platesnę informaciją galima rasti čia: https://www.tawk.to/privacy-policy/1 metusTaip

9. Baigiamosios nuostatos

 9.1 Šioms Privatumo sąlygoms yra taikoma Lietuvos Respublikos teisė.

 9.2 Visi nesutarimai šių taisyklių vykdymo, yra sprendžiami derybų keliu. Nepavykus susitarti, nesutarimai yra sprendžiami Lietuvos Respubliko ;įstatymų nustatyta tvarka

makemyday.lt svetainėje naudojami slapukai. Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Daugiau informacijos Privatumo politikoje.